Banner
Luana Berghmans

Luana Berghmans

Consulent Kunsteducatie; Specialisatie Theater

Kunsteducatie, Waarde van kunstbeleving, Theater en Jeugdtheater, Cultuurmanagement, Ondernemerschap

Ik ben binnen Kunstbalie als consulent kunsteducatie vooral actief binnen De Cultuur Loper, waarbinnen ik meewerk aan de inhoudelijke ontwikkeling van De Cultuur Loper en intermediairs coach. Daarnaast ben ik er als consulent theater voor de ondersteuning en bemiddeling van Brabantse (jeugd)theatergezelschappen en de rol theater binnen het onderwijs.

Binnen de impulsgeldenregeling die we samen met bkkc uitvoeren werk ik als adviseur en begeleid ik aanvragers die voor hun plan of project een beroep willen doen op de impulsgelden.

Het fijne aan mijn werkzaamheden is de afwisseling en de vele verschillende partijen waarmee ik in contact sta.

Hierin kan ik de kennis die ik heb opgedaan binnen mijn studies – Docent Theater aan de FHK en Cultuurmanagement aan de Universiteit Gent-, naar hartenlust combineren.

"
Mijn grote drijfveer is om de kunsten toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen. Kunstbeleving verrijkt je leven en kan betekenis, troost en ontroering brengen. Binnen mijn activiteiten denk ik dan ook graag na over hoe we kunstbeleving zo toegankelijk mogelijk te maken, en verschillende partijen mee te nemen in het belang daarvan.
"

Stuur Luana Berghmans direct een bericht!