STRP SHARE Onderwijsinnovatie Meet-Up VO, MBO, HBO en WO

Het Klokgebouw, STRIJP-S Eindhoven

STRP Biënnale ontvangt al jaren vele leerlingen en docenten vanuit uiteenlopende scholen, niveaus en vakken. Van basisonderwijs tot bovenbouw ckv-leerlingen van het VWO, van onderbouw VMBO techniek tot MBO. Met ruim 5.000 deelnemers verspreid over vijf dagen is de belangstelling voor creatieve technologie en nieuwe media enorm groot. Dit animo bevestigt hoe belangrijk deze onderwerpen voor kinderen en jongeren zijn. Hoe moeten zij zich ten opzichte van nieuwe technologie verhouden? En hoe kunnen zij zelf technologie op creatief inzetten?

Daan Brinkman & Gosse de Kort - Hybrid  STRP Biennale.jpg

Foto: Daan Brinkman & Gosse de Kort - Hybrid. STRP Biënnale

Uitnodiging onderwijsmakers

Tijdens de STRP Biënnale nodigen STRP en Kunstbalie onderwijsmakers van het voortgezet onderwijs, MBO, HBO en WO uit voor een compact programma rondom onderwijsinnovatie en de rol die kunst, creativiteit, nieuwe media en technologie hierin spelen. Het programma bestaat uit een rondleiding door de expositie en een presentatie van Sjef Drummen, onderwijskunstenaar verbonden aan het Niekée College in Roermond.

Op het Niekée ontwikkelde Drummen AGORA, een radicaal andere manier van leren waarin verbinding met de wereld centraal staat. In de Tegenlicht uitzending 'Onderwijzer aan de macht' (2015) licht hij deze manier van leren toe. Aan het einde van de middag is er de mogelijkheid om nog even verder te praten onder het genot van een drankje.

Programma

15:00-15:30 u Inloop
15.30-16.30 u Rondleiding (Start bij de bar)
16.30-17.00 u Presentatie Sjef Drummen
17.00-17.30 u Borrel

Aanmelden

Kosten: €12,- p.p., inclusief entree expositie, rondleiding, presentatie en consumptie.
Met je ticket kun je eventueel de expositie die dag al vanaf 11.00 u bezoeken op eigen gelegenheid.

De STRP SHARE evenementen zijn kosteloze programma’s tijdens STRP Biënnale in combinatie met een expoticket. Vergeet dus niet naast je inschrijving hieronder een expoticket te bestellen.

Aanmelden is verplicht en kan via:

STRP Share Festival

Hier koop je het ticket voor het festival:

Tickets STRP Biënnale 2017


Iedere deelnemer ontvangt bovendien ook nog een STRP SHARE Revisit voucher. Hiermee betaal je slechts € 12,- voor 2 personen in plaats van € 24,- op zaterdag 1 of zondag 2 april 2017.

Lees hier meer over de STRP Biënnale.

Georganiseerd door

meetup-800px.gif

 

Logo_STRP_2016.jpg