Oproep: Brabants talent in de schijnwerper

Op welke talentvolle Brabantse makers uit de kunst- en cultuursector ben jij het meest trots? Van welke makers moet heel Brabant weten wie ze zijn en wat ze maken? En belangrijker nog: het werk van welke makers moet heel Brabant bezoeken, beluisteren en bekijken omdat ze het verdienen én omdat ze Brabants zijn?

Brabant cultuur

bkkc, Brabant C, Cubiss, Kunstbalie en provincie Noord-Brabant gaan zich inzetten om de zichtbaarheid van kunst en cultuur bij het Brabantse publiek te vergroten. Dit doen we met de provinciale campagne Brabant Cultuur, waarin we verschillende thema’s uitlichten. Het eerste thema is talentontwikkeling.

Publieksprijs

De Brabantse aanpak van talentontwikkeling willen we zichtbaar maken. Want we benutten kansen met andere sectoren, bundelen krachten en investeren in duurzame initiatieven. We willen het publiek kennis laten maken met de vele talentvolle makers die Brabant rijk is. Dat gaan we doen met een publieksprijs. 30 talentvolle Brabantse makers dingen mee naar deze prijs. Het publiek bepaalt uiteindelijk door te stemmen de drie winnaars. Wat de drie winnaars kunnen winnen? Een geldbedrag van €2.500,- én ze worden het gezicht van een grote publiekscampagne.

Oproep

Wij hebben jouw hulp nodig! Ken jij talentvolle Brabantse makers:

  • Die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd nationaal of internationaal;
  • Die afkomstig zijn uit Brabant, wonen en/of werken in Brabant;
  • De potentie en ambitie hebben om een groot publiek te bereiken?

Draag deze talenten (alle disciplines mogelijk) voor door een e-mail te sturen. Vermeld daarbij de naam, discipline, website, het e-mailadres en het telefoonnummer van het talent. En we vragen je om een korte toelichting te geven waarom je dit talent voordraagt. Je kunt t/m maandag 4 december maximaal 5 talenten voordragen.

Ja, ik draag talenten voor!

Marlijn Hoefnagel

Marlijn Hoefnagel

Senior Adviseur Communicatie

communicatie advies, waarde van cultuur, trends en ontwikkelingen, overzicht, conceptontwikkeling, vertaling inhoud naar middelen