Kind met kunst

Actueel

Bekijk alle actuele agenda-items en nieuwsberichten.

Agenda

Helaas, niks gevonden!

Laatste nieuws

internationalisering
Nieuws

Hoe zetten wij Brabant op de kaart?

Wij van Kunstloc Brabant zijn gestart met het inventariseren van de internationale connecties die de culturele sector van Brabant heeft. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

lochal
Nieuws

Wij zijn verhuisd!

Wij verhuisd naar de LocHal: het knooppunt waar kennis, cultuur en ondernemen samenkomen. Een inspirerende plek in de Tilburgse Spoorzone.

Werkconferentie
Kunstbeoefening
Nieuws

Opbrengst Werkconferentie Amateurkunst 2018

We ervaren veel plezier aan het beoefenen van amateurkunst en willen ook steeds weer bijleren. Daar heb je anderen bij nodig. Deze bijeenkomst stond daarom in het teken van die professionele liefhebber, die elkaar wil ontmoeten en kennis wil opdoen.

lochal
Nieuws

Op naar de LocHal!

Eindelijk is het zover: we gaan verhuizen naar onze nieuwe werkplek in de LocHal! Daarom zijn onze locaties aan de Ringbaan en Spoorlaan een poosje dicht. En wel vanaf maandag 10 december. Vanaf 2019 nemen we onze nieuwe werkplek in gebruik, je bent van harte welkom!

Muziekles, Saxofoon
Kunsteducatie
Kunstbeoefening
Nieuws

Regionale Muziekschool 's-Hertogenbosch: plannen voor meer zichtbaarheid

De Regionale Muziekschool is een collectief van zelfstandig muziekdocenten. In 2012 koos deze groep Bossche, gediplomeerde vakmusici ervoor om hun instrumentale lessen voortaan via een samenwerkingsverband aan te bieden. “Het is altijd beter om samen te werken,” vindt Paul van den Oever, saxofoondocent bij RMH. “Samen sta je sterk: je kunt kennis delen en taken verdelen."

Capella Brabant
Nieuws

Doorontwikkeling capella brabant

Capella Brabant is een ambitieus amateurkoor dat zich kenmerkt zich door een multidisciplinaire en vernieuwende programmering.

Nieuwsbrieven

Bekijk hier de laatste nieuwsbrieven van Kunstbalie voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, amateurkunst, community art en algemeen. 

Nieuwsbrief archief